Ok, litt klein overskrift, men here we go; velkommen til min lille guide om solkremer for deg med sensitiv hud.

Dette er en helt uformell guide basert på mine egne erfaringer med solkrem på sensitiv hud. Du får garantert de beste og mest tilpassede rådene hos din faste hudpleier/hudlege whatever.

Etter å ha slitt med akne i snart 6 år så er huden min blitt både kokt og stekt i form av medikamenter som isotretinoin og laserbehandling(er). Da er det desto viktigere at huden ivaretas og pleies når man bruker energi og penger på at huden skal se fresh ut. Jeg har selv sensitiv hud og dette er mine beste tips til solkremer for deg med samme problem.

Først ute: Denne lille rakkeren fra Avéne. Elsker, elsker dette merket. Denne solkremen har en deilig konsistens som er behagelig å påføre. Den lukter ikke, er ikke klissete og veldig fin som en sånn hel-års solkrem. Bruker den faktisk hver dag på både ansikt og hals og har aldri reagert noe på den.

Neste ut er et merke som også er elsket av mange, inkludert meg selv, LA-ROCHE POSAY. Solkremene deres finnes i flere SPF, min favoritt er den med 30 og 50. Har som regel alltid en av hver i toalettmappen hele året. For meg som får lett urenheter av kremer, er dette merket også sertifisert som ikke-gir-deg-kviser. Den sertifiseringen er gitt av meg. Bahar.

Isispharma har en rekke serier med kremer som skal bidra huden til å tåle ekstreme temperaturer, sol, kjemikalier, tørrhet, irritasjon, inflammasjon, bakterier og hormonelle forstyrrelser. Det er med andre ord utviklet for oss med acne-issues og hvor perfekt er ikke det. Jeg blir nesten litt rørt.

Dermalogica er uten tvil det beste merke der ute når det kommer til hudpleie. Jeg har en haug av produkter derfra, og alle produktene har vist seg å være helt fantastisk for huden min. Solkremen får to tomler opp fra meg.

Sun Camilla Pihl Face Protection SPF 30 – Terningkast 4, men siden den er spesielt utviklet for sensitiv hud er det verdt å nevne denne. I tillegg er det tilsatt nærende og pleiende ingredienser. Det var tidenes sommervær i Oslo forrige uke så prøvde denne kremen de dagene det var sol og huden min reagerte ikke i det hele tatt, så det var stas. Den får en tommel opp av meg for å være god mot huden, og en tommel ned for å ha litt ekkel konsistens. Kan være at noen andre finner glede i det. Vi alle har ulike preferanser, right.

Håper tipsene kommer godt med!

Bahar

LEAVE A COMMENT

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RELATED POSTS